‘Zaboga, svi ćemo se zaraziti…VI HOĆETE JA NEĆU!’: Hana poručila fanovima pa izazvala žustru raspravu

FOTO: Instagram/hana

Hana Hadžiavdagić Tabaković već je na Instagramu napisala da je sretna jer je zakazala posjet kozmetičkom salonu, prenosi Večernji list.

Voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na društvenim se mrežama obratila obožavateljima, pri čemu nije skrivala koliko je sretna zbog popuštanja mjera. Na svojem Instagram profilu već se pohvalila da je sretna jer je zakazala posjet kozmetičkom salonu.

Facebook/Hana Hadžiavdagić Tabaković

“Koliko samo naš narod voli da jede govedinu da baš tako jer kulturno ako napišem nećete shvatiti)…Prvo ste kukumakali svi redom što ste zatvoreni, sad toliko kukumačete što se mjere popuštaju jer, zaboga, svi ćemo se zaraziti…VI HOĆETE JA NEĆU! Toliko su vam TV i portali isprali mozgove u samo mjesec dana da se stvarno pitam jesmo li MI normalni u tolikoj manjini?! Ovo je prestrašno koliko ste negativni! Evo ja vam svima želim da sjedite u kućama još tri mjeseca, da ne radite ništa, da ne idete na ljetovanje i da NAS koji želimo NAŠ ŽIVOT NATRAG PUSTITE DA ŽIVIMO. Hvala”, napisala je te se kasnije ponovno posvađala sa pratiteljima u komentarima oko odlaska na more. Hani ovo nije prvi “okršaj” sa pratiteljima, te je poprilično vješto i samouvjereno odbrusila komentarima koji joj se nisu sviđali:

“Ja živim u zemlji koja ima more, a mogu i platiti kuću s bazenom”, napisala je obrativši se onima koji misle kako je još prerano za razmišljanje o odlasku na more.


Komentari