ZABLISTALI U PUNOM SJAJU: Evo kako su novu godinu dočekale Severina, Rozga, Šuput…(FOTO)

Instagram

Neki od njih dočekali su ponoć radno, neki na dalekim putovanjima, neki u krugu obitelji, a neki na otvorenom s prijateljima.

Ušli smo u 2016. godinu, a u želji da u nju uđu što bolje i svečanije, hrvatski celebovi posebno su se potrudili. Neki od njih dočekali su ponoć radno, neki na dalekim putovanjima, neki u krugu obitelji, a neki na otvorenom s prijateljima. Ono što ih sve povezuje je dobra zabava i najbolje želje svima u novoj 2016.

Instagram
Instagram

Cjelodnevnu radnu staru, ali i radni ulazak u 2016. godinu imala je definitivno Severina. Najveća kraljica regionalne estrade zabavljala je Dubrovnik od najranijeg jutra i dječjeg dočeka pa sve do sitnih jutarnjih sati 2016.godine.

Organizatori procjenjuju da je Dubrovnik dodatno zbog Severine posjetilo još nekoliko tisuća ljudi, a sam doček u ponoć na prepunom Stradunu pratilo je gotovo 100.000 ljudi! Severina ništa nije ostavila slučaju tako je za dječji, ali i pravi doček u ponoć u Dubrovnik ponijela pravi maleni backstage, a u 2016. godinu je ušla u najtraženijoj svjetskoj haljini Balmain za H&M.

Pjevačica Jelena Rozga ušla je u 2016. godinu također radno. Za tu prigodu odabrala je glamuroznu haljinu s potpisom jedne od najtraženijih hrvatskih dizajnerica, Diane Viljevac, a sama Diana Viljevac 2016. godinu dočekala je par sati prije svih nas. Nakon skijanja u Nassfeldu gdje je bila jedna od promotorica uz Mirana Kurspahića, Moranu Saračević, Igora Barberića i Martinu Čičko Karapetrić, poznata dizajnerica je uspješan završetak godine odlučila proslaviti se sa svojim dečkom, poznatim fitness trenerom Ivanom Brkljačićem i društvom, te se uputila na daleki Istok, točnije na Tajland. Još dalje od njih, na Filipinima, Novu 2016. godinu dočekao je poznati arhitekt Ante Vrban.

Instagram
Instagram

Radno su novu godinu dočekale Maja Šuput koja je do dugo u noć zabavljala Vodice i sve uzvanike hotela Olympia, ali i Nina Badrić koja je nastupala na glavnom zagrebačkom trgu.

Instagram
Instagram

Na putovanjima, ali puno bližim su i dizajnerski dvojac eNVy room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji su trenutno na Malti s društvom gdje snimaju novu kampanju s fotografom Šime Eškinjom. Poznata Riječanka Ivana Delač Đolo novu godinu odlučila je dočekati u Italiji, Toskani, točnije u Firenci.

Za dočeke u Hrvatskoj koji su ove godine bili i više nego izvrsni odlučili su se i Vanda Winter koja je kako i dolikuje tradiciji, ponoć dočekala u crvenoj haljini eNVy room potpisa, te Morana Saračević, jedna od kraljica regionalnog couturea i dizajnerica brenda Boudoir u i dalje najtraženijoj domaćoj haljini iz kolekcije Boudoir “Fiskultura”.
Voditeljica Ecija Ivušić odlučila se ove godine ponoć dočekati na otvorenom, dok su Kristina Bradač, Luka Nižetić, Nataša Janjić, Nevena Rendeli i Suzy Josipović Redžepagić ponoć odlučili dočekati sa svojim društvima i obiteljima u klubovima, hotelima ili na kućnim zabavama.

Instagram
Instagram

Definitivno je najluđe u metropoli bilo u poznatom zagrebačkom klubu Bulldog gdje je Matija Vuica ponesena dobrom atmosferom zagrabila mikrofon u ruke i pjevala u prepunom klubu sa svim okupljenima.

Borna Rajić i Andrea Andrassy ponoć su dočekale u nešto mirnijem okruženju. Borna Rajić provela je večer sa sinom u kazalištu, dok je poznata komičarka Andrea Andrassy ponoć dočekala onako kako je i dugo godina željela, u krevetu u pidžami.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram


Komentari