ZA PO DOMA! Maja Šuput pozirala u kućnom izdanju, a skupocjene Gucci čarape ukrale su svu pažnju

Izvor: Instagram

Maja Šuput do dolaska prvorođenca odbrojava sitno, a nedavno je fanovima pokazala uređenu dječju sobu koja je oduševila i Jelenu Rozgu. Par je sobu ukrasio u sivim tonovima sa dječjim crtežima na zidovima. Poziravši ogrnuta vestom i u čarapama, kratko napisala: “Spremni za tebe ljubavi”. Oko nje se nalazi i nekoliko plišanih medvjedića koji su namijenjeni za bebu.

Ipak rijetki su primijetili da pjevačica nosi skupocjene ružičaste čarape brenda Gucci u vrtoglavoj vrijednosti od tisuću kuna. Šuput je inače poznata po tome da zajedno s Grubnićem rado kupuje skupe i brendirane stvari, pa joj nije problem izdvojiti za obični ogrtač i do 3000 kuna. Iako to nije obični ogrtač već marke Versace.

Njezin muž Nenad Tatarinov je također ljubitelj skupocjenih krpica, a pravi fetiš ima na Gucci mokasine i papuče koje inače koštaju i do 10 tisuća kuna. Čini se da u kući Tatarinov- Šutup korona krize nema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maja Šuput sa svojim fanovima po pitanju trudnoće rado dijeli apsolutno sve. Od trudničkih vježbi do 4D snimke djeteta s ultrazvuka, a pripremila je i mali spektakl kada je otvaranjem kutije s balonima otkrila spol djeteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 Blagdane je provela u toplijim krajevima, te je zajedno sa svojim mužem Nenadom Tatarinovom otputovala u Dubai. Pratitelje je oduševila serijom fotografija, a komplimenata na račun buduće majke nije nedostajalo. Šuput je otkrila i kako će djetetu dati strano ima jer ju domaća imena ne zanimaju. Za nešto manje od mjesec dana u kuću Tatarinov-Šuput stiže dječak.


Komentari