ZA NJIM LUDE ŽENE U REGIJI, A SAD JE STIGAO U ZAGREB Miloš Biković iskreno: ‘Čitam o sebi bizarne naslove’

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon što je ovo ljeto prikazan na filmskom festivalu u pulskoj Areni, akcijska franšiza ˝Južni vetar: Ubrzanje˝, redatelja Miloša Avramovića, koja je oduševila cijelu regiju, napokon stiže i u domaća kina. Danas se održava svečana premijera u CineStaru u Zagrebu, a od 11. studenog stiže i u redovnu kinodistribuciju diljem Hrvatske. Mi smo imali priliku pogledati press projekciju na kojoj smo se družili s glumcima, a u nastavku vam donosimo što su rekli popularni Maraš i Baćo, likovi zbog kojih je publika diljem regije pohrlila u kina.

˝Kad radite na nekom nastavku, uvijek je izazov donijeti nešto novog kod određenog lika koji je već poznata. Morate raditi na njihovom karakteru i pokazati ih i s jedne druge strane, morate ih igrati tako da publici budu zanimljivi, da ne odstupite od njih, ali i da istovremeno donesete nešto novo˝, pojasnio je glumac Miloš Biković koji igra glavnu ulogu, odnosno, Petra Maraša.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Upravo Petar i njegov najbolji prijatelj i poslovni partner, Baćo, kojeg u filmu igra Miodrag Radonjić, kao i u prethodnim, i u ovom nastavku imaju brojne scene koje uključuju brzu i opasnu vožnju, a kako je bilo snimati vratolomije, pojasnio je i sam Miloš. ˝Imali smo brojne kaskadere, ali i brojne scene smo izvodili sami. Scena na kojoj se Miodrag i ja vozimo na motoru je ujedno i peti, šesti put da sam ja uopće sjeo za motor. Morali smo dosta brzo svladati neke vještine i ja se zaista divim Miodragu koji je s idiotom kao što sam ja, koji je sjeo peti put na motor, pristao raditi takve scene˝, kroz smijeh je pojasnio glumac.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

˝Odjeća koju nosi Baćo su turske kopije˝

A jedna od stvari po kojoj je slavni Baćo poznat u franšizi svakako su i njegovi outfiti na koje je glumac Miodrag Radonjić posebno ponosan. ˝Moram vam priznati da bez obzira na to što piše na odjeći, sve vam je to iz Turske. Ti kostimi izgledaju fenomenalno i kao original. Meni kao glumcu je dosta značilo na koji način je Jelena Đorđević postavila kostim za moj lik i samim time me je usmjerila u kojem smjeru ide moj lik˝, pojasnio je Miodrag.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Osim glumom, ovaj dvojac veliku pažnju privlači i svojim izgledom zbog čega uživaju naklonost i velikog broja ženske populacije. I dok Miodrag već neko vrijeme ljubi atraktivnu Milicu Mikić, s kojom je u prosincu prošle godine dobio i prvo dijete, sina Savu, Miloš slovi za fatalnog zavodnika koji je do sada redom ljubio ljepotice, kako iz Srbije tako i iz Rusije. I premda se na beogradskoj premijeri pojavio u društvu nove djevojke, 25-godišnje pravnice Ivane, o istoj ne želi govoriti u medijima. Međutim, danas se u razgovoru osvrnuo i na razne natpise koji su se mogli pročitati o njemu, između ostalog. i ne baš lijepe riječi koje su mu uputile neke od bivših djevojaka.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

˝Čitam o sebi bizarne naslove˝

˝Čitam o sebi bizarne naslove koji nemaju veze s realnošću pa onda pokušavam da sve to ignoriram i da to na mene ne utječe˝, rekao je 33-godišnjak koji je priznao i kako mu uz užurbani raspored i ne preostaje previše vremena za privatni život. A raspored će užurban biti i u danima koji slijede. Nakon ove zagrebačke premijere, glumačku postavu filma ˝Južni vetar: Ubrzanje˝ čekaju i ostali gradovi te mnogobrojna publika koja s nestrpljenjem iščekuje susret s omiljenim im glumcima filma koji je već sada oborio rekorde gledanosti.