‘ZA MALE PARE STE SE PRODALI’ Ivana Paradžiković izazvala lavinu negativnih komentara

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Donedavna urednica i voditeljica emisije Provjereno, Ivana Paradžiković, tjedan dana se nije oglasila na društvenim mrežama. U posljednje vrijeme uglavnom objavljuje privatne trenutke, poput sinovog rođendana, ali i onog psića Tita, dok o poslu i ozbiljnijim temama nema ni slova.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

No, o jednoj je temi ipak odlučila progovoriti. Riječ je o cijepljenju. Mnoga poznata lica već su putem raznih videa, fotografija i osobnih objava pokušali utjecati na svijest građana o važnosti cijepljenja, a sad se o istom odlučila izjasniti i poznata novinarka.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Uz fotografiju na kojoj je vidljivo da je primila cjepivo, jer na ruci još uvijek ima gazu pričvršćenu ljepljivom trakom, kratko i jasno je napisala: “Nema slobode bez odgovornosti. Točka”.

Nisu svi bili oduševljeni ovim: “Tvoja stvar, tvoj izbor…”, “Nema slobode bez slobode odabira, i točka!!”, “Nema slobode. Točka”, “Od kad san izgubi volju sa odgovornošću, oslobodi san se”, “Što bi legendarni Ilija Čvorović rekao, za male pare ste se prodali… Da ne idemo dalje”.

Novinarka je nakon 15 godina raskinula ugovor s Novom TV, gdje je izgradila svoju novinarsku karijeru, kao i imidž redakcije Provjereno. “Došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, rekla je Ivana nakon odlaska s televizije.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL


Komentari