ZA LJUBITELJE REALITY KUHINJE: Nova sezona ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, a stiže i novi ‘Masterchef’

Tri, dva, jedan - kuhaj

Ljubitelji kulinarskih emisija doći će na svoje. U ponedjeljak kreće nova sezona “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, a započele su i prijave za novi “Masterchef”.

RTL-ov show “Tri, dva, jedan – kuhaj!” vraća se na zadovoljstvo hravtske gastronomske publike. U novoj sezoni članovi žirija su Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivo Pažanin, a u voditeljskoj ulozi naći će se Domagoj Jakopović Ribafish.

Među kandidatima naći će se bivši sudionici “Večere za 5 na selu”. Dario Oreški iz Bednje udružio je snage s Marijom Bednjak kako bi se opet našao na malim ekranima. Cilj mu je, kaže poboljšati svoje kulinarsko umijeće. Oktrio je i tko mu je omiljeni član žirija.

“Volim prihvatiti kritiku jer nastojim poboljšati svoja jela i prihvaćam svaki savjet. Najdraži član žirija mi je Tomislav Špiček. Čini mi se da on kao i ja voli dobro pojesti i uživati u hrani”, rekao je za 24sata.

S obzirom da je u “Večeri za 5 na selu” postao poznat po skandalima i provociranju kandidaa, mogla bi biti riječ o uzbudljivoj sezoni “Tri, dva, jedan – kuhaj!”.

Sebe i Mariju Bednjak naziva “dream timom”, a pozvao ju je kao partnericu da bi ju unuci mogli opet gledati na malim ekranima.

Nova TV poziva kandidate da se prijave za novu sezonu Masterchefa. Do sada su imali nekoliko uspješnih kandidata: Marka Palfija i Marka Gajskog.


Komentari