ZA KIM PLAČE LANA JURČEVIĆ? U novoj pjesmi pjevačica pustila suzu (VIDEO)

Screenshot

Nova pjesma nabijena je emocijama.

Popularna pjevačica Lana Jurčević ovih dana snimila je spot za novu pjesmu naziva “Tabu”. Autor glazbe je Denis Dumančić, a tekst je napisao Faruk Buljubašić znan i kao Fayo, dok su na aranžmanu i produkciji radili Bojan Šalamon i Igor Ivanović. Nova balada Lane Jurčević ima i novi zvuk, a on je spoj živih instrumenata s elektroničkom glazbom.

Zanimljiva stvar kod novog spota jest da ga je Lana snimila sama u svojemu stanu, a spot je nabijen emocijama. U potpunosti se sama pobrinula za šminku, kameru, svijetlo, a spot je snimljen gotovo u jednome kadru uz tek nekoliko rezova. Lana je u spotu i plakala, a za kime provjerite i sami.

“U razgovoru s mojom ekipom s kojom sam radila na pjesmi ‘Tabu’, zaključili smo da ne želimo veliku produkciju, čak štoviše, da ostavimo sve kako stvarno je. Fayo me nagovarao da to napravim doma zbog moje intime i prostora u kojem se osjećam najbolje dok sam sama, a ne u studiju. I stvarno, baš me ‘oprala’ neka tuga i osjećala sam svaku riječ koju sam pjevala”, rekla je Lana, prenosi 24sata.


Komentari