WOW! Zrinka Cvitešić podijelila video s maturalne večeri 1997. godine!

Ognjen Alujevic

Snimka stara 23 godine prikazuje glumicu dok u dugoj crnoj haljini uz pratnju klavira pjeva soundtrack mjuzikla Evita, ‘Don’t Cry for Me Argentina’, a njezina izvedba izazvala je očigledno oduševljenje prisutnih!

Glumica Zrinka Cvitešić (40) na društvenim mrežama podijelila je video s maturalne priredbe iz 1997. godine.

 

Snimka stara 23 godine prikazuje glumicu dok u dugoj crnoj haljini uz pratnju klavira pjeva soundtrack mjuzikla Evita, ‘Don’t Cry for Me Argentina’. Njezina izvedba izazvala je oduševljenje prisutnih te je na kraju ‘zaradila’ i veliki aplauz.

“Poslali mi moji suborci maturalne generacije 1997. karlovačke jezične gimnazije. Snimka, a i mi, izgledamo kao da smo živjeli u nekom drugom stoljeću. Što zapravo, kad bolje promislim i jesmo. Kad imaš 17, nemaš još sve zube, jer su ti izvadili mliječne očnjake tjedan dana prije i kad ne znaš gdje bi s rukama. Ma zapravo neprocjenjivo!”; napisala je Cvitešić u opis objave, prenosi 24 sata.


“Rijetko se ježim jer sam se naslušao svega i znam da znaš, ali ovo je fantazija”, poručio joj je pratitelj na Facebooku.

Glumicu su, inače, prije nešto više od mjesec dana kamere ‘ulovile’ na Visu, dok je s partnerom Nikom Kranjčarem (35) uživala u kafiću.

 

Komentari