WOW! Jedna od najljepših domaćih košarkašica pozirala u badiću četiri mjeseca nakon poroda!

antonijamisurasandric/Instagram

Jedna od najljepših domaćih sportašica, kako joj obožavatelji nerijetko laskaju, 32-godišnja Šibenčanka i košarkašica Antonija Mišura Sandrić, početkom veljače ove godine rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu imena Tara.

 

 

View this post on Instagram

 

Mi smo spremne za akciju ????

A post shared by Mrs.Sandric?(ex Mišura) (@antonijamisurasandric) on

Sa kćerkicom uživa u svakom trenutku, što ne skriva pa se tako sada pohvalila i pravim ljetnim danom kojeg je provela na plaži sa svojom miljenicom. Pažnju s idiličnog mama – kćer prizora, skrenula je Antonijina vitka linija, piše Story.

32-godišnjakinja se, naime, pohvalila s nekoliko fotografija s plaže na kojima pozira u kupaćim kostimima, a brojni pratitelji nisu mogli ne primijetiti njezinu besprijekornu liniju prema kojoj je gotovo nemoguće reći da je prije samo četiri mjeseca rodila svoju djevojčicu. ‘Prezgodna teta i mama’, ‘zgodnice moje’, ‘divne ste’, samo su neki od komplimenata upućenih Šibenčanki.

 

 

View this post on Instagram

 

Sun,sand and sea,that sounds like a summer for me☀️?⛵?

A post shared by Mrs.Sandric?(ex Mišura) (@antonijamisurasandric) on

Nakon rođenja kćerkice Tare, Antonija je samo za Story.hr priznala da općenito nije muku mučila s nakupljenim kilogramima u trudnoći te se istih jako brzo riješila nakon porođaja. ‘Ne volim se hvaliti, ali nakon 15 dana sam izgubila sav ‘višak’ kilograma. Ostalo mi je možda još dva kilograma kako bih se vratila na težinu na kojoj sam bila prije trudnoće. Nisam ništa pretjerano pazila niti se opterećivala, mora da je i do genetike’, otkrila je tada atraktivna košarkašica.


Komentari