WORLD TOP MODEL: Naša Marta ušla u Top 10, a predstavnica susjedne države osvojila laskavu titulu

World Top Model Croatia

ADNA ZRNO napravila je jedan od najvećih uspjeha bosansko hercegovačkih modela. Na svjetskom izboru World Top model koji se održao 09. prosinca 2018. u prijestolnici mode Milanu, Adna je osvojila titulu World Top Model 2018.

Sedamnaestogodišnja Adna zapanjila je modni svijet svojim jedinstvenim pristupom , samouvjerenošću i samopouzdanjem te svojim znanjem i izgledom “pomela” konkurenciju od 40 finalistica iz cijelog svijeta. Naša predstavnica Marta Malenica ušla je u Top 10 model (6).

Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela Adna je osigurala je ugovor u vrijednosti od 200.000 eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i SAD-a, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta . Mjesto prve pratilje osvojila je djevojka, model iz Tajlanda (Champayong), dok je model iz Bjelorusije osvojila titulu druge pratilje.

Iz World Top Model Croatia kažu da su sigurni da su ovim Adna i Mara otvorile sebi vrata svjetskih modnih pista i sigurni su da je ovo samo početak njihove daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga.


Komentari