Wanda Nara o izmišljenoj prevari supruga s hrvatskim nogometašem Brozovićem: ‘Nikad nisam imala njegov broj niti smo se družili’

Foto: Instagram

Talijanski novinar Fabrizio Corona, bivši muž nekadašnje hrvatske manekenke Nine Morić, u veljači 2019. godine objavio je da Wanda Nara vara supruga argentinskog nogometaša i bivšeg kapetana Intera Maura Icardija s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Wanda je novinara tužila za klevetu, a proces je ovog tjedna dobio svoj nastavak.

“U tom su članku izrečene brojne neistine, Mauro je morao promijeniti momčad. U Interu su mu govorili da promijeni menadžera”, rekla je Wanda, prenosi La Gazzetta dello Sport.

“Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča, nikad nisam imala ni broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili”, dodala je pred sucem. Kaže kako su joj djecu maltretirali u školi zbog toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 Icardi je pola godine nakon toga napustio Inter i potpisao za PSG. “Inter ga je opteretio, uzeo mu kapetansku traku. Ne zbog igara, nego zbog ovog skandala. Taj je članak stvorio jaz između Icardija, kluba i navijača”, tvrdi Wanda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 Sljedeće ročište zakazano je 25. svibnja, a očekuje se svjedočenje Brozovića, koji je također tužio novinare. Tada će svjedočiti i Ivan Perišić, još jedan hrvatski reprezentativac koji igra u Interu.

Komentari