‘VRLO SMO SRETNI’ Grašo progovorio o vezi s Hanom pa otkrio što ga je posebno iznenadilo

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Iako o ljubavi sa 14 godina mlađom kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, Hanom Huljić, jedan od najpoznatijih domaćih glazbenika, 45-godišnji Petar Grašo do sada u medijima nije volio pričati, čini se kako je i tome došao kraj. Naime, pjevač je za InMagazin Nove TV progovorio o Hani, ali i ogromnom interesu javnosti za ovim neočekivanim parom na domaćoj sceni.

˝Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo˝, izjavio je dobro raspoloženi Grašo u In magazinu. Također, pričao je i o medijima koji su ga, kaže, iznenadili u proteklom razdoblju pišući o njegovoj ljubavi s Hanom.

Foto: Instagram

˝Nekako sam naučio da s obzirom na to da dosta skrivam svoj privatni život, da je pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni˝, objasnio je pjevač.

Podsjećamo, da je dvojac u vezi saznalo se početkom listopada kada su u javnost procurile fotografije na kojima Hana i Petar uživaju u šetnji, a od tada ih se već nekoliko puta ‘uhvatilo’ prilikom zajedničkih putovanja i druženja.

Komentari