VRIJEME BLAGDANA POSEBNO RADUJE PJEVAČICU DOMENICU: ‘Meni se toliko stvori neka toplina oko srca’

Foto: Screenshot/Youtube

Hrvatska pjevačica, 29-godišnja Domenica Žuvela otkrila je za IN Magazin čemu se najviše veseli u blagdansko vrijeme, kakvo značenje za nju ima Božić te je li pripremila poklone na vrijeme za svoje najmilije.

Nedavno je pjevačica svojim obožavateljima poklonila pjesmu ”Medenjak” za blagdanske dane pa se osvrnula na prve dojmove.

“Meni se toliko stvori neka toplina oko srca. Bila mi je jedna skrivena želja imati božićnu pjesmu, a s druge strane imala sam sreću što je 2020. bila onako potpuno čudna godina i van svakih okvira. Ali i što sam imala najbolju prijateljicu koja mi je ispunila dugogodišnju želju i napisala mi božićnu pjesmu”, kaže Domenica.

Nije htjela komentirati svoju blisku prijateljicu Hanu Huljić koja je pod budnim okom javnosti otkad je u vezi s 15 godina starijim Petrom Grašom.

“Znam da ni ona ne bi sigurno pričala o meni tako da neću ni ja o njoj. To mi je prirodno jer takve smo nekako privatno, a i pogotovo poslovnog dijela. Meni je najbitnije da je ova sretna, a ako je ona sretna ja sam još sretnija”, istaknula je pa dodala da joj nije problem uskočiti u ulogu kume ako dođe do tog scenarija.

”Meni je zapravo smiješno što me svi već zovu kuma, evo mogu ti sad reći da jednog dana kad bude naravno da jesam – ali kad bude, ako bude, šta bude”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Za Božić se voli pripremiti prije vremena kako bi što više uživala u dragocijenim trenucima s obitelji i najbližim prijateljima.

”Ja se volim početi pripremati malo ranije jer ipak idem doma za Božić na Korčulu. Volim pripremiti i ranije poklone da mi nije sve u zadnji čas”.

U pandemiji se posvetila više sebi i hobijima pa je upisala i tečaj lončarstva, a obožava izrađivati darove ručno.

“Puno toga sam novoga naučila i drago mi je šta mogu jednim dijelom sad izraditi sebi, recimo, osim poklona, često u zadnji tren sam znala napraviti sebi kompletić za event. Jer nikad ne znam šta bi obukla pa bi se uvik snalazila u zadnji čas. Gušt mi je da znam”.

Još uvijek se ne vidi u ulozi majke, ali budućnost zna biti nepredvidiva pa je spremna na sve.

“Malo sam u panici da kad bi mi se to dogodilo da bi bila posvećena samo tome i onda nekako želim još toga proživit dok se to stvarno ne dogodi. Ako se dogodi bit ću najsretnija ali ako mogu sa svojim željama da to ne bude barem još koju godinu”, zaključila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)


Komentari