VRHUNAC LICEMJERJA Estradi su puna usta Kasandre, ali nitko da bi joj se pomolio na grobu

Foto: Zagreb.info

Hrvatsku javnost rastužila je vijest o smrti dance zvijezde Davorke Ručević, popularne Kasandre, o čemu je prvi izvijestio portal Zagreb.info. Od nadarene umjetnice kraljevskoga glasa i jedinstvenog modnog stila opraštali su se brojni poznati estradnjaci, ali i građani.

Foto: Instagram

Međutim, čini se da je kod većine Kasandrinih suradnika i prijatelja sve ostalo samo na Facebook i Instagram objavama, a malo tko da se sjetio posjetiti njezin grob, zapaliti svijeću, ostaviti cvijet i pomoliti se za dušu pokojnice.

Foto: Zagreb.info

Fotografije s Kasandrinog groba, snimljene dva dana poslije vijesti o njezinoj smrti, a 20 dana nakon tragičnog događaja, pokazuju svo licemjerje domaćih estradnjaka kojima su ovih dana bila puna usta preminule pjevačice. Na njezinom posljednjem počivalištu na Mirogoju je šest svijeća i nekoliko cvjetnih aranžmana, uključujući majčin.

Foto: Zagreb.info

Ime na grobu još nije uklesano, a nadgrobna ploča još nije postavljena, što ne čudi jer je pjevačica nedavno pokopana, a njenu preranu smrt nitko nije očekivao.

Foto Zagreb.info

Ipak, onaj tko želi doći na njezin grob, lokaciju može saznati preko tražilice groblja Mirogoj, jednostavnim upisivanjem njezinog imena – Davorka Ručević.

Foto: Zagreb.info

Komentari