VRATILO SE LJETO: Izazovne kombinacije poznatih pjevačica obilježile vruću večer na Savi

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Party dobrodošlice 5. CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu prošao je u znaku dobro poznatih lica i hitova, ali i kratkih ljetnih haljinica.

Lidija Bačić je na sceni blistala u uskoj vunenoj suknji, košulji zavezanoj u čvor i crno-sivim štiklama. Povjetarac na popularnom odmaralištu Poloj komplimentirao je njezinoj frizuri, a dojmu je, dakako, pomogla i izazovna koreografija.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Andrea Šušnjara iz grupe Magazin za ljetnu se večer uz rijeku Savu odlučila za upečatljivu crvenu boju u njezinom omiljenom kroju te neizostavne velike količine zlatnog nakita.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Vokalno-instrumentalna grupa Učiteljice za svoj je dio ovog glazbenog slavlja odabrala kombinaciju bijelog i kariranog, kao i obično, svaka sa svojim stilskim preferencama – od predimenzioniranog sakona Andree Paškvan do majice otvorenih ramena Ane Vurcer.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Nakon uvodne večeri, u Slavonskom Brodu na redu je vrhunac ovog dvodnevnog glazbenog slavlja. Na CMC 200 Slavonija festu nastupiti će Zebas, Komuna, Nela, One Possible Option, Bang Bang, Fluentes, BluVinil te Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a posebni gosti bit će prave glazbene legende – Opća opasnost, Atomsko sklonište i Urban & 4.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL


Komentari