VRATILA SE IZ AMERIKE! Petra Nižetić opet je trudna, a evo gdje se skrasila. Ne, nije Zagreb!

Foto: Screenshot

Nekadašnja televizijska voditeljica Petra Nižetić trudna je drugi put. Drugo dijete rodit će u 40. godini u Hrvatskoj, odnosno u Dalmatinskoj zagori gdje živi sa suprugom nakon povratka iz Amerike.

Sestra poznatog pjevača Luke Nižetića upoznala je supruga Franu Mastelića 2015. godine na Visu. Ubrzo nakon vjenčanja preselili su se u San Francisco gdje Mastelić ima uspješnu građevinsku tvrtku. Prvo dijete, sina Jozu dobili su u Americi, a u Hrvatsku su se vratili nedavno. Maleni Jozo ime je dobio po svom djedu. Obitelj sada živi u Mastelićevom rodnom selu Brnaze, smještenom kraj Sinja.

Plavokosa Splićanka se povukla iz javnosti nakon povratka u Hrvatsku. Prestala je čak i sa posjećivanjem društvenih mreža, na kojima je nekad zarađivala kao blogerica. Petrine prijateljice tvrde da uživa u prirodi i druženju s Franinom obitelji, a nije daleko od rodnog Splita, prenosi Story.

Petru je u Americi mučila nostalgija za domom, osobito nakon potresa u Zagrebu.

“Tužna sam zbog Zagreba, grad u kojem sam provela predivnih 10 godina svog života i gdje žive moj brat, prijatelji i pas, pogođen je jakim potresom i to sve u jeku ove strašne pandemije. U ovim trenucima, kada sam odvojena od svoje obitelji u Hrvatskoj, čežnja za domom je još veća”, napisala je tada na Instagramu.

Petra je i prvu trudnoću dugo skrivala od javnosti, a sretnu je vijest sada objavila njezina majka Tamara. Prinovi se osobito veseli ujak Luka, koji jedva čeka po drugi put postati “barba”.


Komentari