‘VRAĆAJ PARE’ Bivša žena Zorana Mamića podigla tužbu protiv bivšeg zbog apartmana u Novalji

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ana Mamić (42), nekadašnja Šikić, podnijela je tužbu protiv bivšeg muža Zorana Mamića. Navodi da je polovica apartmana u Novalji njezina jer je svoju imovinu uložila u njihovu kupnju i opremanje.

Riječka ekonomistica traži polovicu dvaju apartmana veličine 61,45 kvadrata i 59,58 kvadrata na prvom katu vile u Novalji na Pagu. Navodi da je u “pretežitom dijelu sudjelovala u kupnji, a naročito u cijelosti opremila sporne apartmane”, prenosi 24sata.

Dalje navodi da je uložila svoju ušteđevinu te darove dobivene iz nasljedstva uložila u kupnju i opremanje apartmana. Za njih je Zoran podigao kredit na svoje ime, ali Ana tvrdi da su opremljeni zajedničkim sredstvima.

Ana nadalje tvrdi da se dogovorila sa Zoranom kako će nakon razvoda sklopiti ugovor o diobi bračne stečevine, ali je on nakon toga odbio potpisati ponuđeni ugovor. Opravdao se obavezama i rekao ds će to učiniti sljedeće godine, ali su od prvotnog obećanja prošle tri godine.

Ana navodi kako je u međuvremenu od susjede u Novalji doznala kako se protiv Zorana Mamića donijelo rješenje o ovrsi radi prodaje apartmana te zaključak kojim se putem FINA-e elektroničkom dražbom prodaju sporne nekretnine. Osim apartmana, zahtijeva i podmirivanje 1200 kuna sudskih troškova. Kao svjedoke predložila je njihove vjenčane kumove.

Ana i Zoran Mamić vjenčali su se 2014. godine. Vezu su započeli 2014. godine kada se Zoran rastao od Vanje Horvat s kojom je u braku proveo 17 godina.


Komentari