VRAĆA SE NA SCENU? Žarila je i palila, a onda je nestala na vrhuncu karijere i sve šokirala odlukom

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Daleko od očiju javnosti, ali i koncertnih pozornica, već godinama živi nekadašnja tinejdžerska ikona Ivana Brkić. Iako su njezini hitovi poput Oči boje kestena i Pustinje “žarili i palili” u doba kad još ni nisu bili aktualni YouTube i ostale aplikacije, teen zvijezda na vrhuncu se karijere odlučila za potpuno drugačiji život.

Osim što se priključila Jehovinim svjedocima, preselila se u Sloveniju gdje se udala za Emira Mesića te uzela njegovo prezime.

No, Croatia Records odlučila je ponovno oživjeti nekadašnju zvijezdu.

Upravo je objavljeno novo izdanje iz edicije The Best of Collection s 20 najboljih pjesama neponovljive Brkić.

Ultimativni hitovi Oči boje kestena, Nije me sram, Previše od mene tražiš, Pustinja, Manijak, Kora pod nogama, Nježno, nježnije, Samo šuti, Prste k sebi, S vremena na vrijeme i brojni drugi nalaze se na ovom izdanju koje je presjek njezine karijere, od albuma Prste k sebi 2000. godine do Sve je samo fol 2005. godine, a tu su i neki singlovi koji do sada nisu bili dostupni na streaming servisima.

Album je dostupan u prodaji putem webshopa Croatia Recordsa i na prodajnim mjestima  po cijeni od samo 49 kuna, a može ga se preslušati i na svim streaming servisima.


Komentari