VRAĆA SE NA MALE EKRANE! Omiljeno TV lice vodi emisiju zbog koje ćete obožavati rana buđenja

Daniel Delale (Foto: Zagreb.info)

Daniela Delalea upoznali smo još kao voditelja kultnog Red Carpeta na Novoj TV. Ovaj novinar vrlo je brzo postao omiljeno TV lice, a nakon nekoliko godina pauze, Delale je obznanio da se vraća na male ekrane i to s novim i kreativnim projektom.

Naime, Danijela ćemo vrlo brzo gledati na Z1 televiziji gdje će biti jedan od voditelja i urednika emisije Jutrogram. Riječ je o modernom jutarnjem programu, no otkriva da nije sve baš teklo glatko. Iako voli graditi projekte iz nule, ne skriva činjenicu da je lakše kupiti licencnu emisiju s gotovim scenarijem, nego ići na rizik.

Ipak, zahvaljujući kreativnosti ovoga novinara, vrlo brzo ćemo pratiti jutarnje zgode i nezgode iz Zagreba, ali i s nacionalne razine.

“Uz mene Jutrogram uređuje kolegica Daniela Blažinić, koja je već odradila tri sezone emisije ”Zagrebe, Dobro jutro” no dogovorili smo se da sve rušimo i gradimo ispočetka. Tako da smo sada već u poodmakloj fazi produkcije, no dosta je zahtjevno dizati potpuno novi TV projekt u ovo pandemijsko vrijeme. Stalno imamo sastanke s autorima, novinarima, kolegama iz grafike, režije, jako je puno ljudi uključeno u projekt no sve naravno uz poštivanje neizostavnih epidemioloških preporuka. Koproducent Jutrograma je i tvrtka Motus te portali Dnevno.hr i Zagreb.info, koji projektu također daju veliku potporu, a ukoliko propustite emisiju, najbolje momente ćete moći vidjeti upravo na spomenutim portalima. Posebnu pažnju urednici su posvetili sadržaju koji će biti na zavidnom nivou”, ističe Delale.

Cilj je da emisija bude prihvatljiva i starijoj i mlađoj populaciji, a za to će se probinuti i zanimljivi voditelji su Ana-Maria Percaić, Tomislav Marić, Sandra Ratković, Andrea Jelena Barešić, te sam Daniel. U javljanjima uživo gledat ćemo iskusnu Hanu Tabaković, ali i nova televizijska lica: Luciju Ptičar i Ines Švagelj.

Bit će tu u budućnosti i Tatjana Tajči Cameron koja će jednom tjedno donositi zanimljive priče iz Amerike. Poznata spisateljica Ingrid Divković autorica je rubrike ”Mi”, a svakoga jutra gledatelji će moći vježbati s poznatim trenerom Silvijom Krstanovićem. U Jutrogramu sudjeluje i novinar Marijan Opačak sa svojom rubrikom ”Na terapiji kod Opačka powered by Dnevno.hr’’ koji će biti zadužen za informativni segment emisije. Ekipa Jutrograma se potrudila da bude za svakoga ponešto.

U stvaranju Jutrograma, Delaleu su uzor bili strani jutarnji programi velikih svjetskih TV kuća.

“Očekuje vas dinamično jutro prepuno iznenađenja, posebnu pažnju posvetit ćemo svim dobnim skupinama, jer šaroliko društvo se može naći ujutro pred televizorom. Ljudske priče su nešto što nas inspirira definitivno no bavimo se i zabavom, ugošćavat ćemo estradnjake, kulturnjake, mlade i talentirane ljude, progovarat ćemo o odgoju, bontonu, tematizirat ćemo, fenomenološki obrađivati neke pojave u društvu, pratit ćemo Instagram i FB scenu, svašta ćete moći naći kod nas. Obećajem, napravit ćemo iskorak u jutarnjim programima i pokazati što možemo”, ustvrdio je Delale.

Emisija starta 15. ožujka, a očekujte kvalitetan i dinamičan program, prepun zanimljivih i aktualnih priloga


Komentari