‘VOLJELA BIH RODITI, ALI…’ Antonija Blaće iskreno progovorila o majčinstvu i operaciji koju je zadesila

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Simpatična voditeljica Antonija Blaće napisala je priručnik o pravilnoj prehrani koji je upravo ugledao svjetlo dana, a govoreći o zdravlju, navikama i životnom stilu progovorila je i o majčinstvu.

Na pitanje “Smeta li vam kad netko pita zašto nemate djece” odgovorila je vrlo iskreno.

“Nisam jedna od onih koja će odmah reći da to nije njihova stvar. Neki pitaju iz dobre namjere i ne mislim da je to nešto neuobičajeno. Jedino imam problem s onima koji insinuiraju da zbog toga nešto nije u redu s mojim životom”, objasnila je 41-godišnjakinja koja će u lipnju proslaviti šestu godišnjicu braka s bivšim vaterpolistom Hrvojem Brlečićem.

“Podržavam udomljavanja i posvajanja”


“Ne bih ulazila u intimne detalje, ali prije četiri godine sam u Rijeci uspješno operirala miome, dobro sam i voljela bih zatrudnjeti. Nadam se da će se to uskoro i dogoditi. I medicinski potpomognuta oplodnja je danas nešto sasvim normalno i prihvatljivo”, rekla je Antonija za Gloriju.

Upitana o opciji posvojenja, priznala je da ne isključuje i tu mogućnost.

“Mnogo je djece u domovima i uvijek se sjetim jedne štićenice koja je na Facebooku napisala kako bi bila sretna i da je medvjed došao po nju. Podržavam udomljavanja i posvajanja i život u stabilnim obiteljima, no mene bi više usrećilo da, ne dobijem li vlastito dijete, osnujem udrugu koja bi financijski pomagala siromašnoj djeci da se obrazuju i stvore bolje uvjete za život. Vjerujem da bi me to ispunjavalo. Voljela bih roditi, ali moj život će i bez toga biti lijep”, zaključila je Antonija Blaće.

Komentari