‘VOLIM TE MILA MOJA’ Nakon smrti kolege, Mario Roth ostao i bez voljenog člana obitelji

Foto: Martina Cvek/Instagram

Samo mjesec dana nakon što je od posljedica koronavirusa preminuo njegov kolega iz benda, 52-godišnji Žarko Marinović Žare, frontmen grupe Vigor, 39-godišnji Osječanin Mario Roth ponovno se suočava s velikim gubitkom voljene mu osobe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mario Roth (@rothmario_official)

Naime, kako je otkrio pratiteljima putem društvenih mreža, Mariju je preminula bake od koje se oprostio emotivnom objavom. ˝Volim te mila moja bako. Počivaj u miru. Tvoj unuk Mario˝, napisao je pjevač između ostalog u emotivnoj objavi ispod koje su se odmah počeli nizati izrazi sućuti.

˝Bake su naše druge majke i ta veza je vječna. Neka počiva u miru, ovo je zaista preteška godina˝, komentar je jedne od pratiteljica ispod pjevačeve tužne objave.

Podsjećamo, basist i gitarist grupe Vigor Žarko Marinović Žare izgubio je bitku za život sredinom listopada, a tužnu je vijest na službenoj Facebook stranici otkrio Mario Roth. Marinović je preminuo od posljedica zaraze koronavirusom. Izvori bliski glazbeniku otkrili su i da nije bio cijepljen, a da mu se stanje naglo pogoršalo. Posljednje dane proveo je na respiratoru, a unatoč liječničkim naporima njegovo tijelo nažalost nije izdržalo.

Komentari