‘VOLIM TE KAD SI TAK’ PRIRODNA’ Maja Šuput pokazala drastičnu promjenu frizure, a reakcije sa svih strana ne prestaju

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Domaća pjevačica Maja Šuput brojne fanove često “časti” fotografijama sinčića Blooma, ali i vlastitim, a njezin look uvijek zaradi hrpu komplimenata i reakcija. Međutim, ovog je puta pjevačica fanove iznenadila – drastičnom promjenom frizure.

Naime, Maja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s finala emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, koja se u nedjelju prikazala na malim ekranima. Emisija je snimana ranije, pa na fotografijama pjevačica pozira u plavoj blještavoj haljini s trbuhom do zuba.

“Dragi naši, dosli smo do samog finala @tlzphr Bilo je ovo zaista povijesno iskustvo za mene i drago mi je da sam bila dio ovog fenomenalnog tima kreativnih ljudi. Uživajte u posljednjoj emisiji i kako ja to volim na kraju reći: “Hvala na pažnji i ostanite uz program”, napisala je.

Ipak, pažnju je ukrala nikad kraća plava kosa, a obožavatelji su se složili kako joj stoji – odlično. Komentari su se zato odmah počeli nizati.

“Ljubomorna sam na periku, kratka kosa ti stoji fenomenalno”, “Koja si ti meni kraljica… Ja sad idem malo rodit’. Volim te kad si tak’ prirodna”, “Frizura top”, tek su neke od reakcija na periku pjevačice.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari