‘VOLIM I NJEZIN PMS I NJEZINE PRIJE’: Dino Rađa posvetio objavu Viktoriji pa mu poručili: ‘Nema takvih puno!’

Dino Rađa i Viktorija Rađa (Foto: Instagram)

Umirovljeni košarkaš, 54-godišnji Dino Rađa i deset godina mlađa supruga Viktorija danas obilježavaju veliku 20. godišnjicu braka. Tim povodom, Dino je putem svog Instagram profila čestitao voljenoj supruzi ovaj veliki dan, a emocije nije skrivao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

˝I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kad je volin. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kad nema što za obući i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kad me tira da proban neku spizu i kad kasni i kad pita jesan se udebljala (noooooooou) i kad joj se ne da i kad ne bi doma do zore i kad joj ogrebu auto i kad kopa po torbi i kad se provaje u dućanu i kad mene hoće obučenog presvući. I ima toga još, ali nešto moran ostaviti za sljedećih 40. I za kraj reka’ bi Mišo ‘malo mi je jedan život s tobom˝, stoji u dirljivoj objavi ispod niza fotografija supružnika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Iskrena i duhovita posveta dirnula je brojne Dinine pratitelje koji su u komentarima paru poželjeli sve najljepše povodom godišnjice braka. ˝Čestitam kralju, nema takvih puno˝, ˝to je ljubav˝. Podsjećamo, Dino i Viktorija su se upoznali 1995. godine, a vjenčali su se 2001. u blizini Korčule. U braku su dobili 18-godišnjeg sina Roka i 13-godišnjeg Niku, a bivši košarkaš iz prvog braka ima i sina Duju.


Komentari