’VOLIM DA MI GUZICA VIDI PUTA’: Zagrebački trener ni na obiteljskim putovanjima ne miruje, u NEKOLIKO navrata upao je u pravu malu gabulu

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Zagrebački trener i zvijezda showa “Život na vagi”, Edin Mehmedović, uputio se na obiteljsko putovanje kamperom po hrvatskoj obali, no pritom se suočio s nekoliko problema.

Govori tako kako je kamperom pokušao otići u Zeleni vir, no skoro je na teži način saznao da se to ne može. “Da nije bilo dobrog čovjeka iz HAK-a koji mi je onako ljubazno rekao da se okrenem dok još mogu, silazak bi kobno završio. U kafiću u Skradu draga konobarica je nazvala susjeda koji je sjeo u svoj auto i prebacio nas skroz dolje. Djeca su bila oduševljena, meni srce na mjestu”, napisao je.

Dodao je i drugu anegdotu, a ona se odvila u Malom Lošinju. “Čekajući autobus u Malom Lošinju (ne pitajte zašto), upoznajem stariju gospođu iz Zagreba koja čeka svoju unuku. Zove unuka nakon par minuta da je autobus stao nekoliko kilometara prije stanice i ne mrda. Draga gospođa veli, sjednite u auto povesti ću vas ja do busa. Spasila me na +36 stupnjeva”, istaknuo je pa zaključio kako su putovanja čarobna jer ih upravo ovakvi kontakti takvima čine.

“Otkad znam za sebe volim da mi guzica vidi puta… sa svakog nosim nešto posebno”, smatra Edo.

Komentari