VODITELJICA POKAZUJE SVE BOLJE REZULTATE: ‘Dan kad sam digla rekord u mrtvom dizanju’

Foto: Instagram

Hrvatska televizijska voditeljica i producentica na RTL televiziji, 41-godišnja Antonija Blaće često na Instagramu dijeli rezultate svog napornog rada na liniji, pa je tako ovaj put i podjelila fotografiju u kojoj se vidi koliko mukotrpno vježba.

“Ovo je blaženi izraz lica osobe koja je toliko ponosna na sebe što se i jutros rano probudila, spremila stvari za cijeli, jako dugačak radni dan, torbu za trening i unatoč kiši i velikoj želji za ostajanjem u krevetu – nije odustala”, napisala je Antonija.

“Danas je i dan kad sam digla u mrtvom dizanju najveću kilažu do sad. Vama to možda ništa ne znači, nekom je 75 kila malo, netko će čak možda reći – nije ti to dobro, od toga se ne mršavi brzo itd. Ali meni znači. Znači mi jer ja to volim. Znači mi jer ne čekam samo cilj, nego uživam po putu”, dodaje voditeljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)

Blaće ne skriva da cijeli život vježba i da se često bori s kilogramima, pa je u svrhu dugotrajne vitkosti i zdravog načina života izdala i priručnik o fit izgledu pod nazivom #LjetoBezParea.

Jedan od glavnih motiva koji ju je potaknuo da napiše knjigu o pravilnoj prehrani su upiti koje bi dobila svaki put nakon što bi na Instagramu objavila svoju prehranu kojom skida kilograme ili trening.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)


Komentari