VODITELJICA NAPUŠTA RTL NAKON 17 GODINA: Ana Miščević okrenula novu životnu stranicu

Foto: Instagram

Dugogodišnja RTL-ova novinarka Ana Miščević, koja godinama zabavlja gledatelje malih ekrana službeno prelazi na regionalnu UNA TV.

Podsjetimo, nedavno je novinar Andrija Jarak prešao nakon 17 godina s Nove TV na RTL, a sada se dogodila još jedna smjena novinara. Voditeljica Ana Miščević napušta svoju redakciju te okreće novu životnu stranicu u karijeri.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, Ani je u petak bio posljednji radni dan u redakciji zabavne emisije ‘Exkluziv’ koja se na malim ekranima emitira svakog vikenda. Nju ćemo uskoro gledati u emisijama zabavnog sadržaja na UNA TV čije bi emitiranje trebalo početi tijekom prosinca, a moći će se pratiti putem nekoliko televizijskih operatera.

Ova rođena Zagrepčanka na RTL-u je od samih početaka, točnije od 2004. godine otkako se program emitira u Hrvatskoj. Iako je najpoznatija po reportažama u ‘Exkluzivu’, radila je i za informativni program, kao i u emisijama ‘Sve u šest’ i ‘TOPHr.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Miscevic (@anamiscevic)

Na ovu su televiziju već prešla neka poznata imena poput Daniela Delalea i Ivane Paradžiković. Također, među novinarskim snagama trebala bi se naći i Matea Dominiković, čija su javljanja gledatelji mogli pratiti na N1 televiziji.

Jutarnji piše kako su navodno šefovi Una TV pregovarali i s RTL-ovom zvijezdom Zoranom Šprajcom, ali se nisu mogli dogovoriti oko uvijeta za transfer.

Program televizije krenut će u isto vrijeme iz sve tri države, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. U glavnim gradovima bit će redakcije, a dnevnici za sve tri države bit će spojeni u jedan. Kanal će pokrivati gotovo 20 milijuna ljudi, a zagrebački studio regionalne televizije uređuje se u Sky Office-u u Rudešu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Miscevic (@anamiscevic)


Komentari