‘VODIT ĆU ZAGREB KAO ŠERIF I ZABRANITI POTRESE’ Chuck Norris 366 izlazi na izbore i ispunjava sve želje

Foto: Facebook

Podužem popisu izbornih listi za vođenje Zagreba pridružuje se Chuck Norris 366. Nova izborna lista predstavljena je u srijedu u Norris caffeu u Sloboštini.

Sa sloganom “Vodit ću Zagreb drukčije – kao šerif”, samoprozvani izaslanici Chucka Norrisa tvrde da se legendarni Chuck Norris teška srca odlučio kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika baš na svoj 81. rođendan.

“Dragi sugrađani, dozvolite mi da vam ispunim sve želje jer jedini ja to mogu. Neću biti samo gradonačelnik Grada Zagreba ili gradonačelnik Hrvatske, ja ću biti gradonačelnik svemira”, istaknuli su i uputili apel svim Zagrepčanima.

“Upozorenje: Stavljanjem vlastoručnog potpisa potvrđujete kako ste svjesni sljedećeg – Chuck Norris može ispuniti sva svoja i predizborna obećanja drugih kandidata zajedno te odgovara za posljedice isključivo samom sebi.”

Predstavili su i izborni program i istaknuli “Chuckovih 5 laganih” predizbornih obećanja.

Kao prva istaknuta je zabrana potresa u Gradu Zagrebu, slijedi veliko pivo po cijeni malog te adventska kućica po svakom kućanstvu. Najavljena je i borba za 8000 eura za rad iz kafića te 12.000 eura za rad s terase kafića i to zbog izloženosti vremenskim uvjetima te zabrana coffeeja to go i obvezno uvođenje ‘kafićkog sata’, uz obavezno ritualno ispijanje kave uz novine i tračeve od 9 do 12 sati svakog dana.

Naglasili su da će Chuck smanjiti gradsku upravu na samo jednog člana. Najavljeno je i kako će Zagreb učiniti tako privlačnim za život da će gradonačelnik New Yorka poželjeti sagraditi na Manhattanu “Zagreb na Hudsonu”, svakodnevno postrojavanje rendžerske postrojbe na konjima ispred Gradskog poglavarstva točno u podne te liječenje svih političara od laži gledanjem u oči Brace sa Srebrnjaka.

Chuck Norris 366 angažirat će se i oko promjene naziva ulica i trgova po imenima akcijskih junaka: u planu su Rambo 3 i Rocky 4 te ulica Stevena Seagala. Najavili su i betonizaciju i čelično ojačanje Lenucijeve potkove te izgradnju najveće fontane na svijetu usred rotora.

Zaključno, u programu je istaknuto i učenje Pavla Kalinića kako se pravilno stavlja beretka na glavu, obavezno nošenje Chuck Norris brade za muškarce i žene te zbrivanje gradskog smeća i otpada na novom odlagalištu – u Remetincu.

Komentari