Vlatka Pokos poslala poruku iz Kanade: ‘Sve što želim je vratiti se! Ne mogu opisati tugu i bol’

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Potres u Zagrebu iz daleke Kanade popratila je i voditeljica Vlatka Pokos, koja je hrvatskoj metropoli poslala riječi potpore.

“Bože, ima li kraja užasima?… Ove godine izgubila sam dva draga prijatelja, Čarlija i Mladena Slaja, dragog kolegu Ćubija, paralizirala nas je korona i stradao je moj najdraži, najtopliji grad, moj Zagreb… Grad moje mladosti, mojih ljubavi, mojih najtoplijih i najvažnijih prijateljstava. Točno na današnji dan, prije deset godina, umro je moj neprežaljeni prijatelj Tomo Vrban.

Danas sam trebala biti u Zagrebu i slaviti svoj 50. rođendan s dragim prijateljima, no slavlje smo morali ostaviti za neka bolja vremena. I doista, bio bi to, i jest, tužan rođendan koji nikada neću zaboraviti…

Ne mogu opisati tugu i bol koju osjećam gledajući ove stravične prizore iz srca moga grada. Nažalost, ne mogu učiniti puno osim poslati vam svima puno ljubavi i toplih zagrljaja. Sve će ovo proći, grad će se oporaviti, važni su samo ljudski životi. Sve vas puno volim moji dragi Zagrepčani… Sve što želim je vratiti se”, poručila je Vlatka.


Komentari