Vlatka Pokos pitala Enesa je li oprao suđe, a vrlo brzo dobila je odgovor od Bojane

HRT

Enes Vejzović, suprug Bojane Vejzović završio je na ‘stupu srama’, nakon što je objavio Instagram story na kojem je svima otkrio da njegovu suprugu čeka prljavo suđe nakon što se vrati s natjecanja u ‘Plesu sa zvijezdama’, a sada se u cijelu priču uključila još jedna domaća zvijezda.

Podsjetimo, društvene mreže u kratkom roku preplavile su kritike na račun Bojaninog supruga.

”Kaj bi mu bilo da je oprao suđe, ne bi mu otpala kruna s glave! Prljavo suđe i prljavi veš ne bi trebao dati u javnost! Sretnik je što ima lijepu i uspješnu suprugu”, pisali su ljutiti gledatelji.

”Pa kad je takav frajer što ga nije oprao nebi mu ruke otpale”, samo je jedan od komentara.

”Enes kuha, jako brine da jedu zdrave namjernice, iz uzgoja i Slavonije, a Bojana je sama rekla, da uvijek pere posuđe iza ručka, pa ovo se trebalo odnositi na tu priču. Na kraju ima i suđerica koja pere ,valjda, to je sve dio realnosti. Najgore bi bilo da se ništa ne kuha i sve sterilno. Tek onda bi bilo nezadovoljstva”, komentirao je jedan korisnik Facebooka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enes Vejzovic (@vejzovic.enes)

Naime, uključila se i Vlatka Pokos, bivša natjecateljica ‘Plesa sa zvijezdama’, koja je ispod Bojanine fotografije sa suprugom upitala kakvo je stanje s prljavim suđem.

”Enes, jesi oprao posuđe”, upitala je Vlatka šaljivo.

”Ja sam šegrt, to je moj dio. On je MasterChef ”, uzvratila joj je Bojana koja se po svemu sudeći voli šaliti na svoj račun.

Foto:Instagram

 


Komentari