Vlatka Pokos o poslu u Kanadi: ‘Hrvati nikad neće doseći razinu komunikacije kao što to imaju kanadske tvrtke’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Bivša TV voditeljica Vlatka Pokos prije četiri godine odselila se u gospodarsko središte Kanade, grad Toronto. Hrvatsku posjećuje povremeno, kako bi vidjela svoje najmilije, a sve je zaitrigirao podatak na njenom LinkedIn profilu, prema kojem od 2017. radi za brend Dior kao prodajna savjetnica.

Istina je da radim u industriji luksuza. Dior, koji je doista jedan od mojih najdražih brendova, sam nedavno napustila jer sam dobila puno bolju ponudu. Vrhunske modne grupacije, poput LVMH kojoj pripada i Dior, izvrsno plaćaju i tretiraju svoje zaposlenike. Osim osnovne plaće dobivate razne provizije, bonuse i poklone”,otkrila je Pokos za RTL.

Njen prvi posao u Kanadi bio je u agenciji za nekretnine, ali zbog nemogućnosti napredovanja dala je otkaz. Ubrzo se zaposlila u uglednom LMVH-u, točnije u Dioru kao prodajna savjetnica. Istaknula je da se nije htjela hvaliti poslom u LMVH-u, jer kako kaže u Kanadi izvrsno zarađuje i ima svoj mir. Smatra da Hrvati nikad neće doseći razinu komunikacije kao što to imaju kanadske tvrtke.

“Samo bih dodala da se od zaposlenika očekuje jako puno rada, ozbiljnosti i usavršavanja. Koliko ćete zaraditi ovisi o vašoj sposobnosti i ambiciji.

Nije isključeno da ću se baviti nekretninama ukoliko dobijem trajni boravak i završim specijalizirani koledž za dobivanje licence. OREA Realestate College. Bez lažne skromnosti, izvrsna sam u prodaji” naglasila je Vlatka.

Kako su mnogi špekulirali da je zbog preljubničke afere napustila Hrvatsku, Pokos se izjasnila i po tom pitanju.

I nikad nisam bila zaručena u Kanadi. Moj odlazak u Kanadu nema apsolutno nikakve veze sa svojedobnom nevažnom aferom”, rekla je za RTL.


Komentari