(VIDEO) VLAHO ARBULIĆ I ZSA ZSA OBJAVILI NOVU PJESMU: Pogledajte scene sa zagrebačkog stadiona

Foto: Screenshot

Mladi glazbenik Vlaho Arbulić te umjetnica Jelena Žnidarić, poznatija pod imenom Zsa Zsa snimili su duet koji je danas konačno službeno objavljen na digitalnim platformama.

Glazbeni duo snimio je pjesmu na engleskom jeziku pod nazivom “Flower Pot” koja je već skupila 5 tisuća pregleda na Youtube kanalu.

Vlaho Arbuć je za In Magazin otkrio kako je pjesma nastala te da je u spotu ujedinio dvije svoje strasti u jedno, motore i glazbu.

‘Pjesma je nastala uz gitaru, na neom putu na kojem smo bili. Imao sam ideju napraviti je i izbaciti čim prije, ali tako to uvijek krene. Neke stvari se mijenjaju u toku”, ispričao je.

Zsa Zsa se našalila na račun hladnoće dok su snimali scene na zagrebačkom stadionu za potrebe spota.

“Ja svaki dan nađem pet osoba s kojima bih voljela snimiti duet i to su sve redom jako dobri pjevači. Jako volim slušati boju glasa i tehniku pjevanja, uvijek se u to zaljubim i emociju. To mi je interesantno kad se dvoje ljudi spoji, onda uvijek može nastati neka energija, nešto što inače ja sama možda ne bih mogla napraviti”, kaže Zsa Zsa.

Ispričala je i kako je Vlahu slušala dok je još bila u srednjoj školi, te su sve njene prijateljice još tada “bile lude za njim”.

”Čim je poslao pjesmu, odmah mi se ovaj ambijent spojio s tom njegovom strašću tako da je to jednostavno zaokružilo cijelu tu priču. Nekako mi je pasalo u ovu okolinu stadiona, moto utrka i tih stvari, i onda on prati nekakav odnos između dvoje ljudi. Oni nisu skupa, razlozi nikad nisu objašnjeni, ali on njoj kaže da je ona uvijek dobrodošla, ajmo to tako reći”, otkrio je redatelj video spota Luka Sepčić.

Komentari