Vlado Kalember iskreno o ljubavi i ulasku u novi brak: ‘Sve mi je normalno i potpuno sam spreman’

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Domaći glazbenik, 68-godišnji Vlado Kalember, jedan je od onih koji iako rijetko govori za medije, kod javnosti uživa u velikoj popularnosti. I premda iza sebe ima mnogobrojne hitove i karijeru dugu nekoliko desetljeća, ljubavnim životom oduvijek je privlačio najviše pažnje. U mladosti je uživao status velikog zavodnika, a danas fascinira odličnim odnosnom koji ima s bivšom suprugom, 38-godišnjom violončelisticom Anom Rucner s kojom ima 15-godišnjeg sina Dariana. Upravo je o ovim temama, ali i opciji da ponovno uđe u brak, pričao za Jutarnji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

˝Mi smo imali sreću da smo ušli u estradu u vrijeme postera. Bili smo mladi i zgođušni dečki pa smo često bili na posterima, i tu je krenula ta priča kako se dopadamo ženama. Međutim, bez obzira na priče o tome da nas djevojke vole, ja imam osjećaj da se to nekako više događalo drugima. U ovim je godinama pomalo i smiješno pričati o tome. Postoji vrijeme za sve. Vrijeme kad vam je važno da se dopadate nekom, a postoji vrijeme i kad vam to više nije važno. Inače, u tim mladim godinama je i prirodno biti razigraniji. Kad vas vide s nekim, odmah je to i sumnjivo. Odmah ste u novinama, a novine su oduvijek voljele pikanterije. Kad nekog prati takav imidž, teško se opravdati. Nisam imao namjeru praviti karijeru nekakvog zavodnika, ali ne bih se požalio ni da me nije išlo˝, pojasnio je glazbenik koji se osvrnuo i na odnos s bivšom suprugom i činjenicu da povremeno nastupa s njom i njezinim novim odabranikom Markom Duvnjakom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

˝Spreman za sve što bi se moglo dogoditi˝

˝Ana i ja imamo krasnog sina i ne vidim baš nikakav razlog da nismo u dobrim odnosima. S kim god sam imao prijateljski, poslovni ili intimni odnos nisam u lošim odnosima. Ne vidim razloga da se netko tome čudi i jedino mi je čudno što je to za čudenje, a po mom bi trebalo biti normalno. Ili sam ja jedan od rijetkih sretnika koji je u životu susretao samo normalne ljude˝, rekao je Vlado koji je istaknuo i kako je danas jako sretan čovjek koji živi neopterećen godinama, a ne isključuje ni opciju ponovnog ulaska u brak.

˝Ja sam već dugo u svijetu odraslih ljudi i već dugo ništa ne zamišljam. Dakle, sve je moguće! Ne plašim se niti jedne opcije. Sve mi je normalno i potpuno sam spreman za sve što bi se moglo dogoditi˝, zaključio je 68-godišnjak za Jutarnji.

Komentari