Vjenčanje jednog od 2Cellosa: ‘Kum će biti Elton John’

Luka Šulić/Facebook

Poznatom glazbenom dvojcu odlično ide na poslovnom i ljubavnom planu.

Dvojac 2Cellos Luka Šulić i Stjepan Hauser publici su predstavili novi album “Score” na kojem se nalaze obrade najvećih filmskih hitova, čime su najavili svojesvrstan preokret u karijeri.

Nazivaju ga najboljim albumom iz svoje glazbene tvornice i nečim drugačijim od 2Cellosa kakav poznajemo.

Jedan romantičan zvuk, intiman. Ovo su prekrasne obrade bezvremenskih hitova koje na violončelu zvuče još romantičnije nego u originalu“, kazao je Stjepan za Dnevnik.hr.

Pjesme koje obrađuju, ističe Stjepan, biraju isključivo sami i ne dopuštaju nikome da im se miješa u posao, pa tako odlučuju o apsolutno svemu u svakom aspektu njihove karijere.

Zajedno surađuju već šest godina, a tajnoviti su po pitanju svog uspjeha. Hauser je kazao da je svaki od njih dvojice dominantiji u nekim stvarima, stoga podijele uloge.

Na veliku žalost domaće publike, Stjepan i Luka rijetko nastupaju u Hrvatskoj, a puno češće nastupaju u susjedstvu i pune svjetske dvorane i nastupaju. Stjepan objašnjava da bi publici prestali biti zanimljivi da su stalno prisutni, tako da im se ljudi nakon dužeg vremena vesele i zažele ih se opet.

No, osim karijere, javnost je zainteresirana i za ljubavni život glazbenog dvojca.

Tako je Stjepan u vezi s pjevačicom Jelenom Rozgom, a Lukina bolja polovica je Slovenka Tamara Zagoranski, s kojom će glazbenik uskoro uploviti u bračnu luku, doznaje Dnevnik.hr, a vijest je za portal potvrdila i sama Lukina zaručnica Tamara.

Kum će mu biti Elton John jer zna da će dobiti bolji poklon nego ako mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao“, kazao je Stjepan u šali. On je nekoliko puta naglasio da se ne vidi u braku, no možda uz uskoro novopečenog mladoženju i on odluči uploviti u bračne vode i zaprositi Jelenu.


Komentari