VITASOVIĆ U SUZAMA: ‘Bio sam na rubu smrti. Slomljeno mi je srce zbog propalog braka, ali sad i​​mam 25 godina mlađu curu’

Screenshot: Una TV

“Teško se snalaziti bez podrške. Baš sam ostao kao zadnji jadnik. Nije mi bilo lako. Neću sad plakati nad svojom sudbinom. Ja ću se snaći do kraja života”, za Una TV Alen Vitasović otkrio je kako se osjećao nakon izlaska iz bolnice u Puli u kojoj su mu ustanovljeni bronhitis, upala pluća te korona virus.

Glazbenik se proteklih mjeseci borio za život. Jedno vrijeme nije mogao ni hodati pa je morao koristiti invalidska kolica.

“Stvarno sam bio na rubu, na podu – mrtav. Bez zraka sam ostao, sestre i doktori su me oživljavali. Nešto mi se u mozgu dogodilo, neki klik – “e nećeš, majku ti tvoju, ovako kao neko jadno pseto umrijeti, nećeš” i digao sam se.

Sad još uvijek nije dobro, ali se oporavljam”, kaže 53-godišnji glazbenik koji se prije pet godina, nakon 21 godine braka, razveo od supruge Sandre s kojom ima dvoje djece.

“Slomljeno mi je srce što nisam održao brak, ali smo moja bivša žena i ja dogurali tu djecu da budu ljudi. Prijateljski, u dogovoru, nije bilo ružnih riječi niti išta. Nije išlo i nije išlo”, kazuje te otkriva da je danas ipak sretan u ljubavi – trenutačno je u vezi s 25 godina mlađom djevojkom.

“Ja sam teški romantičar, ali problem kod mene je bio što ja želim da neka žena osjeti bez da joj kažem ili pokažem da je volim. Ne želim materijalno napraviti dokaz neke ljubavi, a mnoge žene žele baš to.

Ne znam pokazati emocije, a unutra gorim i htio bih da to netko razumije. Nezgodan sam tip. Ima jedan dio pjesme ‘Teško je meni imati za muža ili za dečka’, teško me je imati za dečka”, priznaje.

Za Una TV govorio je i prokockanom novcu te ovisnosti o alkoholu. Glazbenik je pustio i suzu zbog 26-godišnjeg sina Ivana i 20-godišnje kći Mia, a zašto pogledajte u videu.


Komentari