VIŠE NIJE TAJNA! Ecija Ivušić priznala tko je njen novi dečko: ‘Nije da smo se skrivali’

Foto: Instagram

Njezina prethodna veza s nogometašem Nikolom Pokrivačem izazvala je popriličnu medijsku pažnju.

Ipak, voditeljica Ecija Ivušić je svejedno iznenađena medijskim interesom za novu vezu. Njezin novi odabranik je Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Challenger turnira Zagreb Open, a vezu su potvrdili u Storyju.

“Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka”, rekla je Ecija za Story.

Javnost je za vezu doznala nakon što je Ecija na svom Instagram profilu objavila video u kojem je Goran i njezin psić Rio dočekuju u zračnoj luci. Nakon zagrljaja, u videu je pao i poljubac, nakon čega je bilo jasno da je suradnja na teniskom turniru prešla u nešto više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)

“Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi”, rekla je Ecija o videu.


Komentari