VIŠE NIJE TAJNA! Ecija Ivušić priznala tko je njen novi dečko: ‘Nije da smo se skrivali’

Foto: Instagram

Njezina prethodna veza s nogometašem Nikolom Pokrivačem izazvala je popriličnu medijsku pažnju.

Ipak, voditeljica Ecija Ivušić je svejedno iznenađena medijskim interesom za novu vezu. Njezin novi odabranik je Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Challenger turnira Zagreb Open, a vezu su potvrdili u Storyju.

“Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka”, rekla je Ecija za Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Belošević (@goran.belosevic)

Javnost je za vezu doznala nakon što je Ecija na svom Instagram profilu objavila video u kojem je Goran i njezin psić Rio dočekuju u zračnoj luci. Nakon zagrljaja, u videu je pao i poljubac, nakon čega je bilo jasno da je suradnja na teniskom turniru prešla u nešto više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

“Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi”, rekla je Ecija o videu.

Komentari