‘VIŠE BIH HTJELA MAJKU, NEGO SAV TAJ NOVAC’ Kontroverzna Renata u tužnoj priči otkrila zašto ništa ne radi 15 godina

Photo: Instagram

Brođanka Renata Šapina svojom je izjavom da “u životu ne radi ništa jer ne mora” digla prašinu, a nakon što je odlukom farmera Zorana eliminirana iz emisije “Ljubav je na selu”, progovorila je o svom burnom životu.

Naime, otkrila je kako je rano ostala bez majke, ali njezina obitelj dobila je na lotu.

“Živjela sam s mamom i tatom do svoje druge godine. Onda mi je umrla mama. Kada se to dogodilo, počela sam živjeti s bakom. Imala sam i tetu i tetka koji su živjeli i radili u Njemačkoj”, ispričala je Renata za RTL.

“Kada sam imala 11 godina, 1985., oni su dobili na lutriji. Osvojili su jackpot u Njemačkoj i odlučili se vratiti u Slavonski Brod te živjeti sa mnom i bakom. Tada nam se život mijenja. Zato sam rekla da ne radim, iako sam i radila. Imala sam dva kafića, jedan u Brodu, a jedan u Trogiru”, kaže bivša kandidatkinja.

“Zadnjih 15 godina ne radim. Koliko god je lijepo imati sve što poželiš, to je istodobno i teret. Iskreno, više bih voljela da imam majku, nego novac”, priznala je.

Inače, Renati ovo nije prvo iskustvo u RTL-ovu ljubavnom realityju – u šestoj sezoni zaprosio ju je nezaboravni farmer Goran Žiga, no Renata ga je odbila.


Komentari