‘VIDIO SAM DA SE TRESE, KAKO JE VIKNULA, TAKO JE PALA’ Tony i supruga se prisjetili strahote: ‘Samo sam pala’

Foto: Instagram

Povodom Dana crvenih haljina, Dubravka Cetinski, supruga slavnog pjevača Tonyja Cetinskog, progovorila je o moždanom udaru kojeg je doživjela 2019. godine.

‘Dva dana prije toga osjećala sam simptome koje sam zanemarila, bili su trnci. Taj treći dan oduzeli su mi se desna ruka i desna noga, počele su se grčiti i samo sam pala’, rekla je Dubravka za In Magazin.

Srećom, njezin suprug se dobro snašao u neočekivanoj situaciji. ‘Čuo da je viknula i kako je viknula, tako je pala. Onda sam ja došao na terasu, vidio da se trese, ona je dobila moždani koji se manifestirao kao ‘gran mal’, to je ustvari najteži oblik epilepsije, koliko sam ja shvatio. Ne možeš odmah znati što je’, ispričao je Tony.

‘Nije bilo svejedno, onda je onako izdahnula, i tu sam tek mislio da je sve gotovo, međutim, to je taj proces kad se smiruje i onda je došla nekako sebi’, prisjetio se stresne situacije.

Dubravka ističe da je u svemu imala podršku obitelji, a utjehu je, kaže, pronašla u vjeri. Nakon oporavka, počela je volontirati u isusovačkom samostanu u Opatiji.

‘Tamo volontiram već tri godine, imam svog patera Ignaca Čižmešiju. Kad tamo dođem, zatvorim vrata svjetovnom i onda mogu napokon biti ja’, priznala je Dubravka.

Podsjetimo, s Tonyjem se vjenčala dvaput – prvo u Las Vegasu 2014. godine, a nekoliko godina kasnije i u Opatiji pred obitelji i prijateljima. ‘Za neke ljude savršen brak je mit, bajka, legenda, priča ili lažna nada. No za mene je to stvarnost koja postoji između nas dvoje’, napisao je Tony povodom osme godišnjice braka s Dubravkom.


Komentari