‘VIDIMO SE NA SUDU’ Mandarina je jako ljuta na kirurga koji ju je prozvao: ‘Zaboravio si da ja imam sve dokaze’

Photo: Instagram

Javna drama između prodavačice agruma Kristine Penave i doktora Matije Miletića dobila je svoj nastavak.

Naime, Mandarina je prozvala kirurga kod kojeg se podvrgnula estetskoj operaciji ukošavanja očiju, no nakon operacije ostali su joj, kako tvrdi, “rupe na licu”. Miletića je pritom nazvala mesarom, a otkrila je i kako joj navedeni kirurg za operaciju nije izdao račun.

No, prozvani kirurg je spustio prodavačicu.

“Dotična se nije pridržavala danih uputa nakon zahvata, već je sljedeći dan otišla u reality show. Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana pažnja kože oko operirane regije”, objasnio je za 24sata i dodao kako je Kristina nakon pet dana došla na kontrolu s rašivenom ranom koju je ponovno sašio.

“Naravno, nakon takve situacije morate biti svjesni posljedica”, zaključio je Miletić i naglasio kako je zahvat bio sponzoriran od treće strane te iz tog razloga dotičnoj nije izdan račun.

No, Mandarina je preko Instagrama zaprijetila tužbom.

“E moj doktore, malo si zaboravio da ja imam sve dokaze i datume a i svedoke. Pa ti ne znaš ni kad si mi radio operaciju, srami se! Vidimo se na sudu”, napisala je prodavačica pa dodala nekoliko uznemirujućih fotografija.

Photo: Instagram
Photo: Instagram

Nakon toga poručila je kako je kirurg počinio kazneno djelo.

“Kakav je to doktor koji javno izdaje informacije o pacijentima. Ja sam otišla u show 7 dana nakon operacije”, napisala je i dodala da se “pokrije ušima i bude tiho jer se sramoti”.

Komentari