(VIDEO)Slovenka obradila Despacito i nije ga ‘izmasakrirala’ poput Hervatina

FOTO: Giphy/ Youtube

Ovaj hit od početka godine ne silazi s top ljestvica.

Despacito je jedna od onih pjesama čiji ritam vas jednostavno ponese i nije čudo što je već sada proglašena najvećim ljetnim hitom ove godine. Nakon što je u siječnju izašla prva verzija Daddy Yankeeja i Luisa Fonsija, obradio ju je prvo Justin Bieber, nakon njega, nažalost, ‘uhvatio’ je se i Nenad Hervatin. On je tada od plesne stvari napravio autotunean horor, koji je zapravo trebao služiti kao turistička promocija Istre i Hrvatske općenito.

Prašina oko toga, srećom, brzo se slegla, a sad je u eter puštena i slovenska verzija. Iako će slovenski u nekima izazivati podsmijeh, ova verzija svejedno je miljama daleko od one izmasakrirane iz tvornice Nenada Hervatina. Poslušajte je:

I ispod ove verzije našlo se negativnih komentara, ali mnogo više je onih pozitivnih koji su oduševljeni Slovenkom, njezinom obradom, ali i stasom na kojem bi mnogi pozavidjeli. Najviše kritika išlo je na račun teksta, odnosno, mnogi se žale da ne razumiju što Nika pjeva. Njima je brzo stigao odgovor fanova koji su ih jednostavno upitali razumiju li španjolsku verziju.

Samo za usporedbu, ovdje je hrvatska obrada…


Komentari