(VIDEO) ‘ŽENE SU VRLO DISCIPLINIRANE’ Evo kako se Natalija Prica predstavila prije deset godina

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Bandićeva bliska suradnica, članica Predsjedništva stranke i šefica “Mladih 365” Natalija Prica u fokusu je medija i javnosti posljednjih nekoliko mjeseci. Politikom se aktivno počela baviti prije dvije godine, upisana na specijalizaciju i doktorski studij na stomatologiji, a osim toga upisala je MBA studij ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

No, prvi put se njezino ime u medijima spomenulo 2011. godine kada je uzela krunu Miss Universe Hrvatske. Evo kako se tada predstavila uoči izbora ljepote.

Evo njezinih odgovora: 

Na pitanje po čemu su žene u prednosti nad muškarcima poručila je da su “discipliranije”.

“Žene su vrlo disciplinirane. Uvijek se trude biti podjednako uspješne kod kuće odgajajući djecu, kao i u poslu”.

Upitali su je i koja bi životinje htjela biti.

“Kada bih bila životinja, voljela bih biti konj kako bih mogla brzo trčati”, poručila je.

Na pitanje vjeruje li u život na drugim planetima, odgovorila je da takvo što još nije potvrđeno.

“Ali vidjet ćemo”, dodala je miss Universe Hrvatske, koja je ranije otkrila i da voli plivanje, tenis i plesanje te strane jezike.

Podsjećamo, zbog nejasnih okolnosti smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, stručnjak za zaštitu osobnih podataka Stjepan Perko podnio je kaznenu prijavu protiv Gizma Redžepija i Sergija Ivanovića i Natalije Price.

Perko smatra kako postoji niz kontradiktornih činjenica koje ukazuju na to da se možda nije na vrijeme pomoglo Bandiću nakon srčanog udara od kojeg je preminuo.

 


Komentari