(VIDEO) Zagrepčanka koja se bori za Savršenog prije dvije godine s tadašnjom curom snimila reklamu zbog koje se pisala peticija

Foto: Instagram/Screenshot

˝Muškarac koji me može osvojiti trebao bi biti pametan, smiješan, ambiciozan i meni privlačan˝, riječi su kojima se predstavila 23-godišnja studentica iz Zagreba Bruna Matić, jedna od natjecateljica u novoj sezoni ‘Gospodina Savršenog’ koja se s ostalih 19 djevojaka bori za srce Splićanina Tonija Šćulca. Kako je naglasila, muškarci je se ne boje samo zato što je ambiciozna već i zato što je veoma glasna i vokalna oko svog mišljenja, a da Savršenog nije preplašila u startu, govori i činjenica da je prošla u prvom krugu dijeljenja ruža te nastavila svoju borbu u emisiji.

Foto: RTL/Press

No, ako vam se gledajući emisiju učinilo da ste Brunu već negdje vidjeli – niste pogriješili. Naime, Zagrepčanka je prije dvije godine bila jedno od zaštitnih lica Cocktine kampanje ‘Tvoja Cockta – Tvoja stvar’ gdje je snimila reklamu s tadašnjom djevojkom, 24-godišnjom DJ-icom Monikom Smiljanić. Djevojke su pod krilaticom ‘Tvoja ljubav – tvoja stvar’ tada javno progovorile o svojoj vezi, predrasudama s kojima su se susrele kao pripadnice LGBT zajednice, ali i činjenici da se upravo njihova fotografija na kojoj poziraju zagrljene nalazi na plakatima diljem Zagreba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cockta (@cockta)


˝Puno ljudi smeta tuđa sloboda koju oni nemaju. Ja nisam shvaćala ozbiljnost situacije dok sam snimala reklamu. Gledala sam to kao zabavu, ne kao prvu reklamu u regiji koja će biti javno gay. Shvatila sam važnost svega tek kad je izašla reklama i kad su mi počele stizati poruke podrške˝, ispričala je svojedobno Bruna u promotivnom videu za kampanju koji je snimila nakon što je već prekinula s 24-godišnjom DJ-icom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bruna Matić ⚡️ (@brunamatich)

I premda mnogi nakon prekida ostanu u lošem odnosu, ako je suditi prema njihovim profilima na društvenim mrežama, Bruna i Monika, iako im ljubav nije potrajala, i danas su u korektnom odnosu, a obje i dalje čuvaju i objave vezane za spomenutu kampanju.

Foto: Reddit

Inače, sama kampanja u javnosti je izazvala brojne reakcije, a u jednom trenutku raspisala se i peticija kojom se tražilo skidanje reklame zbog, kako je navedeno, ˝poticanja na nemoral, homoseksualnost i nasilje˝. Na istu je tada reagirala i glazbenica Ida Prester, inače također jedno od zaštitnih lica kampanje, koja je tada u svom stilu naglasila koliko je veći broj onih koji podržavaju kampanju, u odnosu na one koji potpisuju peticiju. Tada su se u gradu mogli vidjeti i primjeri gdje su plakati na kojima su pozirale upravo Bruna i Monika, bili pošarani i vandalizirani.


Komentari