(VIDEO) Zagrebačka škvadra, zagrebačka spika: Prisjetili smo se najpopularnijih hitova dvojca Tram 11

Za Tram 11 mnogi kažu kako su raspali na vruhncu svoje karijere, a sada su nakon 14 godina najavili svoj povratak na scenu 

Svi koji su kao klinci slušali nekad popularne Tremovce razveselila je vijest kako će 11. 11 (logično) u Velikoj dvorani Doma sportova održati svoj veliki koncert. Još više ih je razveselila informacija kako će taj koncert označiti njihov povratak na scenu. Koliko su bili popularni dokazuje činjenica da je njihov koncert rasprodan rekordnom brzinom.

Prisjetimo se početka kada su se Vukovarac Srđan Ćuk poznatiji kao General Woo i Zagrepčanin Nenad Šimun – Target pojavili na hrvatskoj glazbenoj sceni i proslavili se, doslovce preko noći. Njihove rime repali su svi, a albumi  “Čovječe ne ljuti se”, “Vrućina gradskog asfalta” i “Tajna crne kutije (The Best Of)” postali su antologija domaće hip-hop i rap scene.

Tko je nabavio svoju ulaznicu, uskoro će uživati u poznatim ritmovima i sjajnim rimama koje ovaj dvojac izbacuje kao od šale, a mi smo tom prigodom odabrali neke od najboljih hitova koje pamtimo.

Komentari