(VIDEO) ‘VARAO ME I TUKAO’: Ella Dvornik otkrila nepoznate detalje o bivšim dečkima pa se dotaknula Charlesa

Ella Dvornik (Foto: Instagram)

TikTok kao trenutno najbrže rastuća društvena mreža, privukao je pažnju i brojnih domaćih zvijezda, a jedna od njih je i 30-godišnja blogerica Ella Dvornik koja i ondje svako toliko objavi novi sadržaj s kojim privuče pažnju pratitelja. Isto se dogodilo i sada kada se u TikTok videu dotaknula teme svojih bivših dečki i otkrila do sada nepoznate detalje o ljubavnom životu prije supruga Charlesa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Influencerica je u videu od 18 sekundi prozvala svoje bivše partnere i opisala kako su izgledale veze s njima. ˝Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali je on htio biti s curom koja ga ne želi˝, započela je Ella. Zatim je opisala svoj odnos s Matijom. ˝Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona˝, rekla je te opisala još jednog svojeg bivšeg. ˝Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu˝, stoji u videu koji je Ella snimila uz pjesmu Ariane Grande ‘Thank U, next’.

@elladvornikOva pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije ? ##thankyounext ##balkan ##hrvatska ##srbija ##bosna ##hercegovina♬ omg i feel famous – soph

U konačnici, 30-godišnjakinja se zahvalila svom suprugu, 13 godina starijem britanskom poduzetniku s kojim ima dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i jednoipolgodišnju Lumi Wren. ˝I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju˝, zaključila je Ella te dodala kako pjesma ne traje dovoljno dugo da izreda sve tragedije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Njezina objava je, kao i obično, privukla veliku pažnju obožavatelja. ˝Razlika između djeteta i muškarca˝, jedan je od komentara, dok je drugi pratitelj poručio kako su ona i Charles par za primjer. ˝Divno je što si iz svega izašla jača i pronašla osobu koja te je vrijedna˝, još stoji u komentarima.

 


Komentari