(VIDEO) URNEBESNA SITUACIJA NA KREVETU ZAGREBAČKE GLUMICE: ‘Kad me pitaju zašto ne meditiram češće’

Screenshot: TikTok

Glumica Petra Kurtela oduševila je svoje pratitelje na TikToku duhovitim videom o pokušaju meditacije u njezinu domu. Snimila je, naime, sve što njezina mačka pokušava dok se ona (bezuspješno) pokušava fokusirati i smiriti.

Petrina mačka, naime, nije uvažila želju za smirajem svoje vlasnice. Više od Petrina mira, mačka, dakako, želi pažnju pa se ‘besramno’ ubacuje u pokušaj meditacije.

@petrakurtela Meditacija u našem domu. 😅 #meditacija #meditation #meditate #meditatewithme #fy #balkan #croatia #fypシ #fyp #foryou #foryourpage ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

‘Kad me pitaju zašto ne meditiram češće’, napisala je Petra u videu koji je skupio više od šest tisuća ‘lajkova’.

Inače, nedavno je objavljeno da će se Petra natjecati u novoj sezoni popularnog ‘Plesa sa zvijezdama’ koji s emitiranjem kreće ovog proljeća na Novoj TV. ‘Stvarno ne mogu procijeniti, sve je moguće, i da sam grozna, i da sam vrlo dobra, i baš će zato ovo za mene biti vrlo nepredvidivo i uzbudljivo iskustvo. Ples definitivno nije nešto što znam da rasturam i da mi dobro ide, ali možda se iznenadim’, priznala je Petra uoči ‘ulaska u plesne cipelice’.


Komentari