(VIDEO) ‘Tvoje glumatanje s glasovima je na razini Trumpa’ Pratitelji osuli paljbu po Nini Kraljić zbog ovoga!

Foto: Dario Njavro za HRT

Iako je bila uvjerljivi favorit, Riječanka Nina Kraljić završila je druga na izboru za hrvatsku pjesmu za Eurosong 2021. Tako će nas u Rotterdamu u svibnju predstavljati mlada Splićana Tick-Tock. Kada su se zbrojili glasovi publike sa glasovima žirija, bilo je jasno da će Nina biti svrgnuta s tona.

Podsjećamo, Kraljić je već predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2016. u Stockholmu. Ipak, čini se da joj drugi plasman na Dori nije nimalo sjelo, pa je fanovima otkrila kako je imala problema sa izvođenjem pjesma, ali i da se nije moglo glasati za nju jer je broj za glasanje bio nepostojeći.

“Nina kako se osjećaš? Mix ti je bio najgori i nismo doslovce mogli zvati za tebe jer je javljalo da broj ne postoji i očito je da su te s razlogom stavili kao prvu izvedbu. Što misliš o organizaciji i jel istina da si slušala u vlastite in ear slušalice pjesmu ‘Tick-Tock’, a ne svoju na vlastitoj tonskoj probi?”, napisala je Nina ispod videa na kojem pleše, a zahvalila se svima koji su bili uz nju.

Zbog navedenog, dio pratitelja ju je prozvao da nauči prihvatiti poraz, te da ne proziva glazbenicu Albinu jer je pobijedila.

“Gluposti. Ja sam zvala za Albinu i nisam mogla dobiti, govorilo je nepostojeći broj. Tako da, prihvati poraz, i ne radi scene”, napisala joj je jedna pratiteljica.

Glumatanje s glasovima na razini Trumpa, žalosno”, još je jedna od kritika.

“Ne znam zašto se natječeš ako znaš da je unaprijed namješteno i ako se već zna pobjednik. Meni je ovaj tvoj status čista sujeta. Trgni se malo, ovakva sujeta odbija i one najzagriženije fanove”, odgovorio joj je pratitelj.

“Hvala svima ustvari. Teško mi je sve i nabrojati, bojim se da ću nekoga fulati. Mnogi se ljute na glasovanje, na ždrijeb, mnoge stvari se ni ne znaju itd. Ali hej. Projekt je tu. I sherat cu cijelu pjesmu kako bi trebala zvučati kada snimimo spot što isto jedva čekamo. Usput, sve hejtere pozivam da se maknu danas sa moje stranice i prate ono što im paše. Makar ih ima iznenađujuće malo. Hvala i na tome jer imamo svaki razlog biti ponosni. Neka pjesma priča za nas kao i do sada, ostalo nije bitno”, rekla je glazbenica.


Komentari