(VIDEO) ‘To je prava žena!’ Karmela Vukov Colić ugodno iznenadila pratitelje

Photo: Igor Kralj/PIXSELL/ Screenshot

Karmela Vukov Colić jedna je od najpoznatijih i svakako omiljeno lice s HRT-a. Ovu voditeljicu nažalost već tri godine ne gledamo na nacionalnoj televiziji, no Colić je imala jak razlog zašto je otišla. Naime, nedavno je za Gloriu otkrila kako nije željela otići, no kako joj je zdravlje bilo ugroženo, te je morala birati ili zdravlje ili stres s kojim se više nije mogla nositi.

“Nisam ja mislila otići s televizije odmah na prvu, ponudila sam im da izađem iz radnog odnosa pa da radim sve što sam radila, i za manje novce, samo da imam neko svoje vrijeme, ali naravno nisu pristali na to pa sam im rekla: ‘Ja onda moram otići’ i tako je to bilo”, rekla je za Gloriju Karmela koja se posvetila receptima, a uz to je i izdala knjigu ‘Kuhinja života’.

Karmela je na svom Instagram profilu podijelila s pratiteljima dobro raspoloženje na putu od pošte do knjižare, a voditeljica je u vožnji uz smijeh i zapjevala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karmela Vukov Colić (@karmela_vukov_colic)

 “Kad te zorom, dok krstariš gradom u autu punom knjiga, od pošte do knjižare, pa od knjižare do knjižare, ‘pogodi’ s radija”, napisala je Karmela uz video na kojem pjeva “Nocturno” od Olivera Dragojevića.

Mnogi su pohvalili njen izgled, frizuru i naravno pozitivnu energiju, po kojoj je ova 52-godišnjakinja poznata.

Podsjećamo, Karmela se se 2018. godine oprostila od HRT-a na kojemu je provela 30 godina, u međuvremenu je glumila u mjuziklu “Menopauza”, vodila emisiju na studentskom radiju, a sad je pokazala kako itekako zna uživati u životu.


Komentari