(VIDEO) TIK TOK, ODBROJAVAMO SITNO! Korona se probila među izvođače Eurosonga! Albina poručuje: ‘Čuvamo se, nema strahova’

Foto: Instagram

Do najvećeg glazbenog spektakla u Europi odbrojavamo minute, a u prvoj polufinalnoj večeri naša predstavnica Albina Grčić s pjesmom Tick Tock borit će se za ulazak u finale koje se održava u subotu 22. svibnja.

Ipak, ovaj će Eurosong biti itekako drugačiji nego prijašnjih godina. Svi sudionici natjecanja gotovo i da nemaju kontakt s konkretnima te su u razdoblju između proba i intervjua, praktički zatvoreni u svojim hotelskim sobama u Rotterdamu.

Iako su se izvođači u nedjelju prošetali tirkiznim tepihom, što je eurovizijska verzija crvenog tepiha, zbog straha organizatora od širenja koronavirusa, vožnja brodom do roterdamskog terminala za kruzere je otkazana. Predstavnici su do tepiha prevezeni autobusima i kombijima, te su morali izlaziti zasebno iz svojih hotela.

Korona se probila među izvođače

Predstavnice Rumunjske nismo imali priliku vidjeti na tirkiznom tepihu jer su u jednoj od delegacija iz istog hotela potvrđena dva novozaražena koronavirusom. Poljska i Island su još ranije isključeni iz sudjelovanja jer je i kod njih potvrđen pozitivan nalaz.

Foto: Instagram

Naša predstavnica ne strahuje .

“Ne mogu reći da me ičega baš strah. U prijašnjim tjednima sam se malo brinula o zdravlju članova tima, da se tko ne zarazi, nisam mogla zamisliti da neki član tima ne putuje sa mnom. A sad svi smo tu, čuvamo se, radimo, nema strahova, ali smo uzbuđeni.”, izjavila je Albina za 24sata.

Mlada Splićanka veliki je trud uložila u nastup i vokal što se moglo vidjeti i na probama.  Hrvatsku će večeras predstaviti s verzijom pjesme koja je izabrana na Dori, a to je engleska s refrenom na hrvatskom. Dok odbrojava sitno do nastupa, Albina nam se javila iz dvorane, a što je poručila, pogledajte na videu:

Komentari