(VIDEO) Što to veže Damira Kedžu i Sergeja Četkovića?

Autor ove snažne balade, moderne produkcije je svima poznati kantautor i kolega kojeg Damir iznimno cijeni: “Počašćen sam pjevati pjesmu koju je napisao Sergej Ćetković, kolega kojeg iznimno cijenim kao čovjeka i kao pjevača. Napisao mi je jednu od najljepših pjesama, drugačiju od mojih dosadašnjih balada, ali jednako snažnu emocijom. Volim izazove u glazbi, nove energije u stvaranju pjesama i suradnje u kojima otkrivam novog i drugačijeg sebe. Jedva sam čekao danas i da I vi čujete “ Kad ljubav”, Damir Kedžo
Svoje zadovoljstvo suradnjom ne krije ni Sergej : “Pratim Damirov rad još od 2005 godine dok je bio član grupe sa Sašom Lozarom I Tinom Samardžićem.

Jedan dobar i smiren čovjek, nevjerojatnog glasa i talenta koji je godinama gradio svoju karijeru samo glazbom i dobrim pjesmama, bez kalkulacije koja je u današnje vrijeme sve više prisutna u glazbi. ‘Kada sam napisao pjesmu “Kad ljubav” dugo sam tražio nekog tko joj može udahnuti život i ispričati još jednu ljubavnu priču, onako s puno emocija i energije. Drago mi je što je Damir dao svoj lični pečat ovoj pjesmi koja će već na prvo slušanje kupiti publiku njegovim glasom i fenomenalnom interpretacijom, izjavio je Sergej Ćetković.

“Kad ljubav” je pjesma snažnog teksta i vrlo moderne produkcije. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Sergej Ćetković, a produkcijski pjesmu potpisuju Mihovil Šoštarić i Vlaho Arbulić (Studio Républika).

“Damir je veliki talent i radnik koji je toliko dugo na sceni da je razvio profesionalnost s kojom se radi vrlo efikasno i komunicira jasno. Suradnja je užitak, a pjesma skrojena po njemu i zato ne sumnjamo u uspjeh.”Komentirao je Vlaho Arbulić iz studia Republika.

Hvala svima koji su dali svoj doprinos i sudjelovali u stvaranju videa i zato prije svega hvala vlasnicima Ville Krasica za nezaboravno iskustvo snimanja u ambijentu koji ostavlja bez daha. Kuća u kojoj imate na raspolaganju privatni bazen, teniski i nogometni teren, teren za košarku i mogućnost igranja golfa dala nam je priliku da dobijemo toliko različitih kadrova i iskustava a sve na jednom mjestu u kući s predivnim pogledom na more , nadomak Rijeke. Hvala Doris iz frizerskog salona Ars Rijeka za frizuru kojoj ni bura ništa ne može, Ivi Berišić iz IBeauty salona za postojan make up u svim uvjetima, Hvala XYZ store na stylingu Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama na nakitu koji Damir i Martina nose u spotu. Hvala Contu iz Rijeke koji nas je sve fino i slasno nahranio. Bez svih vas ovo bi bilo nemoguće.

Komentari