(VIDEO) SLAVLJE U DOMU FRANKE I VEDRANA Čestitke pristižu sa svih strana, a pjevačica ne skriva sreću

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na današnji dan, prije točno dvije godine, jedan od omiljenih domaćih parova, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka postali su roditelji dječaka kojemu su nadjenuli ime Viktor. Da je maleni bez sumnje okrenuo njihov život naglavačke, a sebe stavio u središte svega, potvrdili su i ponosni roditelji tijekom posljednje dvije godine, a danas je 29-godišnjakinja povodom dječakova drugog rođendana objavila i preslatku snimku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)


˝Sretan drugi rođendan živote moj. Kako je moguće da postoji toliko ljubavi u tebi? Ti si sunce mog života i zato ću ti uvijek biti blizu˝, napisala je pjevačica ispod snimke na kojoj maleni ‘svira’ klavir. Očekivano, video je ubrzo oduševio Instagram, a brojni su u komentarima ispod istog primijetili jednu zanimljivost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

˝Na mamu! Sretan ročkas Viktore!˝, ˝Aaaa slatkiš, na mamicu svira klavir˝, ˝budući virtuoz na klaviru! Sretan rođendan vašem mališanu˝, samo su neke od lijepih želja upućene dvogodišnjaku povodom rođendan.


Komentari