(VIDEO) ‘SLAVIM POBJEDU NAD COVIDOM-19’ Ana Rucner preboljela koronavirus pa otkrila čime se počastila

Foto: Instagram

˝Nakon dva tjedna ljubičastog bademantila i rozih šlapurdača, s današnjim danom slavim pobjedu nad koronom i jako sam sretna. Stoga sam se počastila malom modnom revijom birajući novogodišnji styling ili što god već! Ljubim vas˝, napisala je violončelistica je Ana Rucner na svom Instagram profilu i tako otkrila kako se uspješno oporavila od zaraze virusom COVID-19.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ??? ?????? ? (@anarucner)


Sudeći prema videu koji je nastao u njezinom luksuznom walk in ormaru u kojemu se Ana dobro zabavila isprobavajući razne outfite, koronavirus na nju, srećom, nije ostavio velike posljedice, a to je potvrdila i za Tportal. ˝Cijepljena sam i ponovo ću, a koronu sam preboljela s lakoćom poput malo jače prehlade˝, rekla je 38-godišnjakinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ??? ?????? ? (@anarucner)

Inače, violončelistica svjetskog glasa u proteklom razdoblju bila je vrlo aktivna pa je tako snimila video spot na Medvedgradu te održala atraktivan nastup na otvorenju obnovljenog dnevnog grada. Također, sa zborom iz OŠ Marina Držića, Centar za rehabilitaciju Zagreb (podružnica Sloboština) snimila je pjesmu i spot ‘Svi smo mi isti’, čiji je cilj snimanja potaknuti i osvijestiti potrebu uključivanja djece s teškoćama u zajednicu.


Komentari